Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Automatically Selecting to Use Proxy Server to Access LAN; how do I stop this?
#1
I have just downloaded the newest version of Vuse and so I think this is the cause of my issue, but I could be wrong.

Since then, whenver I go on the internet no pages will load, with an error message saying "internet explorer can't access the proxy". I can go to settings -> change proxy settings -> LAN settings and there is a box ticked that says "use proxy server for LAN". I untick this box and then the webpages load fine.

Problem is, the box keeps re-ticking itself every two minutes. Which means every two minutes I get the same error message. How do I stop the box reticking itself? 

I'm a very basic user, so please, please help and in basic terms. I don't even really know what LAN is or how to use proxies. 

Thanks in advance
Reply
#2
Same problem over here,I am 100% sure this issue is caused by Vuze. I had this problem on my previous laptop. Just installed Vuze on new laptop and after installment, proxy settings are adjusted by Vuze. And unchecking the proxy just helps for a few minutes as written above.
I juste Google Chrome as browser.
Is the only option to solve this to uninstall Vuze?
Reply
#3
(11-27-2014, 12:15 PM)'jess869' Wrote: I have just downloaded the newest version of Vuse and so I think this is the cause of my issue, but I could be wrong.

Since then, whenver I go on the internet no pages will load, with an error message saying "internet explorer can't access the proxy". I can go to settings -> change proxy settings -> LAN settings and there is a box ticked that says "use proxy server for LAN". I untick this box and then the webpages load fine.

Problem is, the box keeps re-ticking itself every two minutes. Which means every two minutes I get the same error message. How do I stop the box reticking itself? 

I'm a very basic user, so please, please help and in basic terms. I don't even really know what LAN is or how to use proxies. 

Thanks in advance

 


Same problem over here,I am 100% sure this issue is caused by Vuze. I had this problem on my previous laptop. Just installed Vuze on new laptop and after installment, proxy settings are adjusted by Vuze. And unchecking the proxy just helps for a few minutes as written above.
I juste Google Chrome as browser.
Is the only option to solve this to uninstall Vuze?
 
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sony Bluray Won't connect to media server ragtag50 6 219 Yesterday, 06:14 PM
Last Post: ragtag50
  access denied and can't find files jriker1 1 216 02-19-2017, 06:23 AM
Last Post: Mrconstant23



Users browsing this thread: 1 Guest(s)