Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
xmwebui problems
#1
Hi,
I've set up vuze cli and added xmwebui. My question is how do i set password for xmwebui correctly? The set command shows me Plugin.xmwebui.Password: [**1563867 [unknown]

I don't think this is a string e.g.  set "Plugin.xmwebui.Password" "mypassword" string

So, to set username/pass for xmwebui i did:
set "Plugin.xmwebui.User" "some_user" string
set "Plugin.xmwebui.Password" 1 boolean
set "Plugin.xmwebui.Password" "somepasword" string

The above doesn't work due to the incorrect password set . ..  ( i can't remember how i did it last time over cli).

Also, when I click "log out" in xmwebui the IE redirects me to pairing page even when the pairing is switched off, this is for the 0.6.1 and 0.6.2 version. The username/pass were not cleared from the IE. is that a bug?

thnx
Reply
#2
Not sure this is a complete solution but you probable need to enable the parameter and use the 'password' type to set the password

set "Plugin.xmwebui.Password Enable" true boolean
set "Plugin.xmwebui.Password" <your password> password
Reply
#3
(08-27-2016, 09:44 PM)'parg' Wrote: Not sure this is a complete solution but you probable need to enable the parameter and use the 'password' type to set the password

set "Plugin.xmwebui.Password Enable" true boolean
set "Plugin.xmwebui.Password" <your password> password
sorry I did a typo in my original post, I set the "Plugin.xmwebui.Password Enable.
Do you know if you need to use double quotes to set the password? eg.
set "Plugin.xmwebui.Password" "mypassword" password
or
set "Plugin.xmwebui.Password" <your password> password

I did the "my password" before and I managed to crash the xmwebui :/

thnx

 
Reply
#4
Not sure what state things are in for you but I created a clean Vuze console ui setup and entered the following

set "Plugin.xmwebui.Password Enable" true boolean
set "Plugin.xmwebui.Pairing Enable" false boolean
set "Plugin.xmwebui.User" "fred" string
set "Plugin.xmwebui.Password" "red green" password

and that worked
Reply
#5
set password works ok,  i must have messed up the config somewhere

thanks.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Problems with Freezing and crashing Colery 0 83 02-12-2017, 12:52 PM
Last Post: Colery
  ip filter window problems vuzepeer 4 304 12-22-2016, 03:08 AM
Last Post: vuzepeer



Users browsing this thread: 1 Guest(s)