Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NAT problems no inbound connections
#1
When I do a Network Staus test I get this :
Test starting
Default public address is 167.160.116.187
1 NAT device found
    NatPMP: address=undefined:80, public address=68.8.241.140
No SOCKS proxy found
No HTTP proxy found
1 bind addresses
    10.16.57.78
Testing TCP port 59052 inbound
    Test failed: NAT test failed: Error: Unexpected end of file from server
    Check your port forwarding for TCP 59052
Testing UDP port 59052 inbound
    Sending outbound packet and waiting for reply probe (timeout=5000)
    Sending outbound packet and waiting for reply probe (timeout=10000)
    Sending outbound packet and waiting for reply probe (timeout=15000)
    Sending completion event
    Test failed: Inbound test failed
    Check your port forwarding for UDP 59052
2 public/external addresses found
    68.8.241.140
    AS details: as=22773,asn=ASN-CXA-ALL-CCI-22773-RDC - Cox Communications Inc., US, bgp_prefx=68.0.0.0/12[/68.0.0.0-/68.15.255.255]
    167.160.116.187
    AS details: as=63008,asn=CONTINA - Contina, US, bgp_prefx=167.160.96.0/19[/167.160.96.0-/167.160.127.255]
Test complete

I get plenty of green smileys and IP binding is working perfectly using Express VPN but I get no inbound connections using any port. I use an Apple Airport Extreme router and I've tried everything. Could someone plese help!? Thank you, Dan.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Download/NAT issue time_wizard 0 16 Yesterday, 02:43 PM
Last Post: time_wizard
Question Static IP only fix for NAT error, but now can't torrent through VPN Glorypants 0 91 02-12-2017, 08:35 PM
Last Post: Glorypants



Users browsing this thread: 1 Guest(s)