Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VyprVPN (VPN) config with Vuze
#1
So i goto advanced connections page and see the following connections:
I see the following interfaces:

The following interfaces are available:
net0    (Teredo Tunneling Pseudo-Interface)
net0[0]    2001:0:4137:9e76:c66:2ce7:2e5f:8aa8
net0[1]    fe80:0:0:0:c66:2ce7:2e5f:8aa8%net0
lo    (Software Loopback Interface 1)
lo[0]    127.0.0.1
lo[1]    0:0:0:0:0:0:0:1
net4    (WAN Miniport (PPTP))
net3    (Microsoft ISATAP Adapter #2)
net3[0]    fe80:0:0:0:200:5efe:d1a0:7557%net3
net2    (WAN Miniport (SSTP))
net1    (WAN Miniport (IKEv2))
net6    (WAN Miniport (L2TP))
net5    (Microsoft ISATAP Adapter)
net5[0]    fe80:0:0:0:0:5efe:c0a8:6d%net5
eth8    (Intel® Ethernet Connection (2) I219-V-QoS Packet Scheduler-0000)
eth7    (Intel® Ethernet Connection (2) I219-V-WFP Native MAC Layer LightWeight Filter-0000)
eth6    (WAN Miniport (Network Monitor))
eth5    (Microsoft Kernel Debug Network Adapter)
eth4    (Intel® 82579LM Gigabit Network Connection)
eth3    (Motorola USB Networking Driver)
eth2    (Intel® Ethernet Connection (2) I219-V)
eth2[0]    192.168.0.109
eth2[1]    fe80:0:0:0:689c:6bbe:e24e:8506%eth2
eth1    (WAN Miniport (IPv6))
eth0    (WAN Miniport (IP))
eth9    (Intel® Ethernet Connection (2) I219-V-WFP 802.3 MAC Layer LightWeight Filter-0000)
ppp0    (WAN Miniport (PPPOE))
ppp1    (VyprVPN)
ppp1[0]    ###.###.###.## (actual VPN IP ADDRESS HERE)
eth15    (WAN Miniport (IPv6)-QoS Packet Scheduler-0000)
eth14    (WAN Miniport (IPv6)-WFP Native MAC Layer LightWeight Filter-0000)
eth17    (WAN Miniport (Network Monitor)-QoS Packet Scheduler-0000)
eth16    (WAN Miniport (Network Monitor)-WFP Native MAC Layer LightWeight Filter-0000)
eth11    (WAN Miniport (IP)-WFP Native MAC Layer LightWeight Filter-0000)
eth10    (TAP-Windows Adapter V9)
eth13    (WAN Miniport (IP)-QoS Packet Scheduler-0000)
eth12    (TAP-VyprVPN Adapter V9)

when I enter in "ppp1[0]" into the BIND TO LOCAL IP ADDRESS OR INTERFACE  - I get the green connection icon (looks like a 3 way pipe in the lower right), but it says missing connections.

I have read online i need to add (TAP-Windwos Adapter V9) for OpenVPN connections, but that doesnt work.  It says  (No Connections or missing connections)

What am i missing?  anyone configure this VPN with Vuze before?
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  VPN Helper PIA ---> BAD kogoole 1 1,165 06-05-2017, 04:54 PM
Last Post: kogoole
  New Vuze update broke VPN Helper camaro1919 3 1,782 03-27-2017, 03:06 PM
Last Post: camaro1919



Users browsing this thread: 1 Guest(s)