Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vuze closes down after most recent update
#1
I am using windows 8.1 and after starting VUZE it loads and then immediately closes.  I have tried uninstalling and re-installing, with the same result.  Any suggestions for resolving this issue?[img=18x16]sad_smile.gif
 
Reply
#2
(01-02-2015, 03:38 PM)'latr317' Wrote: I am using windows 8.1 and after starting VUZE it loads and then immediately closes.  I have tried uninstalling and re-installing, with the same result.  Any suggestions for resolving this issue?تصویر: sad_smile.gif
 

 

I don't have a solution, I just wanted you to know you weren't alone and it's very very frustrating and I would really appreciate someone giving us some advice.

 
Reply
#3
(01-03-2015, 06:54 AM)'det586' Wrote:
(01-02-2015, 03:38 PM)'latr317' Wrote: I am using windows 8.1 and after starting VUZE it loads and then immediately closes.  I have tried uninstalling and re-installing, with the same result.  Any suggestions for resolving this issue?تصویر: sad_smile.gif
 



 

I don't have a solution, I just wanted you to know you weren't alone and it's very very frustrating and I would really appreciate someone giving us some advice.

 


 


I have the same problem but I use windows 7. Very annoying, I hope someone comes up with a solution fast!
 

 
Reply
#4
(01-04-2015, 02:00 AM)'KootPG' Wrote:
(01-03-2015, 06:54 AM)'det586' Wrote:
(01-02-2015, 03:38 PM)'latr317' Wrote: I am using windows 8.1 and after starting VUZE it loads and then immediately closes.  I have tried uninstalling and re-installing, with the same result.  Any suggestions for resolving this issue?تصویر: sad_smile.gif
 




 

I don't have a solution, I just wanted you to know you weren't alone and it's very very frustrating and I would really appreciate someone giving us some advice.

 



 


I have the same problem but I use windows 7. Very annoying, I hope someone comes up with a solution fast!
 

 

 

Same issue as the others. I am running it on Windows 7 as well. 

I have attached my error log to this message in .txt format. I hope this helps whoever can help on this issue...


 


Attached Files
.txt   hs_err_pid2412.txt (Size: 46.04 KB / Downloads: 1)
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Update to 5.7.5 has lost searches Squat Cobbler 3 404 Yesterday, 02:16 AM
Last Post: Havokdan
  HELP! Extratorrent closed down! Need new search templates! LuvVuze 0 396 05-19-2017, 06:29 AM
Last Post: LuvVuze



Users browsing this thread: 1 Guest(s)