Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TiVo Premiere "appears to be offline"
#1
Thanks to the threads I now know that TiVo Roamio isn't Vuze-friendly (saves me the upgrade).  Sadly, my TiVo Premiere's no longer recognized, either.. Any suggestions?

The icon remains, just won't appear online.  So far, I've reinstalled Vuze to get it to BRIEFLY appear.. up until I configured my OpenVPN IP binding.

Then, I went to "Plugins : Media Server" and unchecked "Apply interface bindings from Vuze configuration connection" and rebooted Vuze/TiVo/TiVo adapter.

Finally, I've just been trying to open Vuze without using a VPN server. Ziltch.

Any feedback will help.  Thanks kindly.
 

 
Reply
#2
I don't know if we're having the same problem or not. As of last week, I was still able to send videos to my TiVo Premiere via Vuze, but I can no longer do that. Vuze seems to recognize my TiVo's still, but my Tivo's no longer show my Vuze. 

Is this some new development with TiVo that won't allow this any longer? 
Reply
#3
(03-27-2015, 08:34 PM)'simplybroadway' Wrote: I don't know if we're having the same problem or not. As of last week, I was still able to send videos to my TiVo Premiere via Vuze, but I can no longer do that. Vuze seems to recognize my TiVo's still, but my Tivo's no longer show my Vuze. 

Is this some new development with TiVo that won't allow this any longer? 

 


I have the premier XL and am having exactly the same problem. The 'Devices' doesn't show up on the Tivo. This is a recent problem, maybe the last month. I don't know if it is a Vuze issue or a Tivo issue. Would appreciate an answer. Thanks.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  tivo problems Doomanotti 0 1,044 10-26-2016, 02:28 PM
Last Post: Doomanotti
  tivo bolt amandahank 0 1,595 11-01-2015, 02:34 PM
Last Post: amandahank



Users browsing this thread: 1 Guest(s)