Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Particular RSS Feed won't download unless I delete torrent and use magnet
#1
So on a popular site, I have two RSS feeds. One of them does does just fine. Fully automated, downloads the torrents to completion and I don't have to do anything. The other RSS feed I have on that same site always gets stuck at 0%.  It downloads the .torrent just fine but the actual torrent just sits at 0%.  Restarting Vuze does nothing. Stopping and starting does nothing. Pressing that refresh button next to the stop and start buttons does nothing. The only thing I found that works is deleting the torrent, and then searching for it manually and then pressing the magnet for it. Then it downloads perfectly at 6-7 mps.

Any ideas of anything I can try to get the RSS to download by itself properly? Anything I should check. It's just strange how one of the feed does just fine and the other one always sits at 0% and the only difference is the keywords in the RSS.
Reply
#2
Ok, I opened up the properties side by side on both RSS feeds and I noticed that the one that isn't downloading has 'download anonymously' checked. I unchecked it. Now I just have to wait for a new torrent to come through to see if it worked.
Reply
#3
Ok, so for me, having the 'Download Anonymously' box checked doesn't find any seeders. I also use PIA's proxy, so that might have something to do with it. After unchecking 'Download Anonymously', the next torrent that came through via the RSS feed downloaded just fine.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HMA! Pro VPN won't connect oscar46324 0 2,630 04-01-2017, 07:08 PM
Last Post: oscar46324
  Torrent's won't download Bremzen 0 1,610 02-19-2017, 11:45 PM
Last Post: Bremzen



Users browsing this thread: 1 Guest(s)