Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not downloading with VPN...
#17
Figured that part out but still no luck. So bizarre..... 

Is it something with new updates or what? Cause I have never ever had an issue with Vuze like this for all the years I have had it. 

Not sure if I have done so much removing and deleting that some how corrupted this whole thing.  I jsut want it to work right again :(
Reply
#18
How can we get this back to running correctly??
Reply
#19
Is anyone working on this to help us that are having issues out?? Been 2 days and cant download anything.....

Please help.

This is nuts.
Reply
#20
(09-02-2015, 01:18 PM)kshduckman Wrote: Figured that part out but still no luck. So bizarre..... 

Is it something with new updates or what? Cause I have never ever had an issue with Vuze like this for all the years I have had it. 

Not sure if I have done so much removing and deleting that some how corrupted this whole thing.  I jsut want it to work right again :(

There's a Reset button in Tools->Options (In the "Mode" section), if you click that and restart, most of your settings will be set back to default (you'll still have your downloads and tags)

Can you remember if you got any Windows Updates, or installed any new apps, or if your VPN upgraded around the same time Vuze stopped working?
Reply
#21
Reset seems to work. The downloading started again. I do not know if PIA did a new upgrade, if they did I did not see it. But resetting seems to be working. I had to re load plus. But so far so good. We shall see Thanks for your help with all my frustrations. Kevin
Reply
#22
(09-03-2015, 01:22 AM)kshduckman Wrote: Reset seems to work. The downloading started again. I do not know if PIA did a new upgrade, if they did I did not see it. But resetting seems to be working. I had to re load plus. But so far so good. We shall see Thanks for your help with all my frustrations. Kevin

I'm very glad that fixed it for you! But I"m a little sad that we don't know why it stopped working all of the sudden.
Reply
#23
Im having a problem downloading torrents after i started using a von service and i would like to know if there is anybody here that could help me out
Reply
#24
what is a von service????

Do you mean VPN?

Have you forwarded your ports thorugh your VPN?

If not why?

What VPN?

A "problem downloading" is very vague please be as specific as possible!

It is working just slow speeds?

If yes how much slower than normal?

Can you not download at all?

Does it take a while to get started then it goes at close to normal speeds?

Is the problem on just one tracker?

Or several trackers?

Are the trackers in question public or private?

Are you download .torrent files or magnet links?
Reply
#25
Enable the VPN kill switch, Check DNS leak protection, Check your IP Again, Disable IPv6 (or use a client that disables it automatically, like the PIA client).
Reply
#26
I'm having similar issues with Vuze.  I've tried it with PeerBlock, OpenVPN, Softether, etc.  Vuze has stopped working with all of them and it has stopped when I don't use any protection at all.  It says it's downloading but it doesn't.  Help?
Reply
#27
I also noticed that VUZE is not downloading.  I have PIA VPN.  I disconnected the VPN, and VUZE will STILL not download.
I uninstalled and reinstalled VUZE with VPN disconnected - still won't work.
"Routing" is green.  Downloads all show red.  I see plenty of "seeds' but no download.
PIA Helper plugin will NOT remember my PIA password.  I enter password, and "save" but no save.

VUZE is horked up.......  BUT ONLY ON ONE OF MY 4 DESKTOPS!!!  The other 3 work fine!!!!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  VPN Helper Plugin Bad Using PIA VPN gregmy123 3 1,882 09-18-2019, 01:05 PM
Last Post: gregmy123
  VPN (PIA) showing different Port to Vuze? BigBad64 0 4,237 03-25-2018, 01:37 PM
Last Post: BigBad64



Users browsing this thread: 1 Guest(s)