Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not connecting to any peer
#17
You could also turn on logging (Tools->Options->Logging), open the Console View (Tools->Console) then start a torrent and see if any reasons are logged for connections either not being attempted or failing.
Reply
#18
Dunno what's up with 5.7.1 but I just re-installed 5.7.0. and all the problems are gone.

The torrent file that part suggested to download worked like a charm on 5.7.1 BUT video content torrents would not connect.
Reply
#19
(03-09-2016, 04:19 PM)'parg' Wrote: While I can well believe there's some bug here I can't figure out why for some users nothing connects at all while for others things work fine.

Could you try this torrent

http://download.documentfoundation.org/l...si.torrent

and verify that no peers connect?



 


[Tools]->[All Peers] shows no peers with Vuze_5701-10.jar though Vuze_5701-09.jar works without problems.


[Right Click]->[Show Details]->[Sources] tab shows

[Type]   [Details]                                           [Status] [Peers] [Seeds] [Leechers] [Next]   [Interval] [Completed]
Tracker  http://tracker.documentfoundation.org:6969/announce Online   100     550     16         00:24:00 30m (25m)
Tracker  Peer cache: used=0                                  Online   10
PEX      Connected to 0 peers (pending: pex=0, other=98)     Online   0
Incoming Current: TCP=0, UDP=0; Total ever=0                 Online   0
Plugin                                                       Online


[Primary Tracker]
Tracker URL: http://tracker.documentfoundation.org:6969/announce
Tracker Status: OK
Updat in: 00:20:00
Reply
#20
Thanks - I think I've figured it out.

If you have configured your 'max connections per torrent' to be 0 (i.e. unlimited) under Tools->Options->Transfer then it seems that B10 broke things and is treating this as 0 when allocating out-going connections.
Reply
#21
(03-10-2016, 09:13 AM)'parg' Wrote: Thanks - I think I've figured it out.

If you have configured your 'max connections per torrent' to be 0 (i.e. unlimited) under Tools->Options->Transfer then it seems that B10 broke things and is treating this as 0 when allocating out-going connections.


 

You are right!

My 'max connections per torrent' was 0.
Vuze starts working again after the number is changed.

Thank you for the help! تصویر: regular_smile.gif
Reply
#22
Thanks for helping diagnose and ensuring that I (eventually) got around to working it out :)
Reply
#23
New release to fix this bug?
Reply
#24
(03-10-2016, 01:55 PM)'randomized' Wrote:
(03-10-2016, 09:13 AM)'parg' Wrote: Thanks - I think I've figured it out.

If you have configured your 'max connections per torrent' to be 0 (i.e. unlimited) under Tools->Options->Transfer then it seems that B10 broke things and is treating this as 0 when allocating out-going connections.



 

You are right!

My 'max connections per torrent' was 0.
Vuze starts working again after the number is changed.

Thank you for the help! تصویر: regular_smile.gif

 
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Unable to see large or any good torrents Stephen0523 0 2,655 11-04-2017, 06:31 AM
Last Post: Stephen0523
  Not connecting to any peer while downloading ? Yorishimo 6 20,359 10-27-2017, 07:03 PM
Last Post: ibdribbles



Users browsing this thread: 2 Guest(s)