Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NAT problems no inbound connections
#1
When I do a Network Staus test I get this :
Test starting
Default public address is 167.160.116.187
1 NAT device found
    NatPMP: address=undefined:80, public address=68.8.241.140
No SOCKS proxy found
No HTTP proxy found
1 bind addresses
    10.16.57.78
Testing TCP port 59052 inbound
    Test failed: NAT test failed: Error: Unexpected end of file from server
    Check your port forwarding for TCP 59052
Testing UDP port 59052 inbound
    Sending outbound packet and waiting for reply probe (timeout=5000)
    Sending outbound packet and waiting for reply probe (timeout=10000)
    Sending outbound packet and waiting for reply probe (timeout=15000)
    Sending completion event
    Test failed: Inbound test failed
    Check your port forwarding for UDP 59052
2 public/external addresses found
    68.8.241.140
    AS details: as=22773,asn=ASN-CXA-ALL-CCI-22773-RDC - Cox Communications Inc., US, bgp_prefx=68.0.0.0/12[/68.0.0.0-/68.15.255.255]
    167.160.116.187
    AS details: as=63008,asn=CONTINA - Contina, US, bgp_prefx=167.160.96.0/19[/167.160.96.0-/167.160.127.255]
Test complete

I get plenty of green smileys and IP binding is working perfectly using Express VPN but I get no inbound connections using any port. I use an Apple Airport Extreme router and I've tried everything. Could someone plese help!? Thank you, Dan.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Question Testing TCP port 61351 inbound VuzeDude 0 2,226 04-15-2017, 01:06 AM
Last Post: VuzeDude
  FIXED MY VPN PROBLEMS Heletia 0 2,285 04-14-2017, 04:36 AM
Last Post: Heletia



Users browsing this thread: 1 Guest(s)