Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help please! bind ip's not resolved:tun0?
#1
so im a noob. i set up vuze awhile back and it worked perfect. my vpn is Private internet access and i use it along side tunnel brick and all of a sudden i cant download anything and i keep getting the error bind ip not resloved tun0.any help will be apperciated id give more info but i have a very basic understanding so if you can help let me know what other info you would need thanks.
Reply
#2
Check out http://wiki.vuze.com/w/Proxies_And_VPNs#...figuration - you must be binding to the wrong interface (tun0)
Reply
#3
(10-06-2014, 03:04 PM)'parg' Wrote: ive been using these settings for almost a year not sure why all of a sudden it would stop working  
Check out http://wiki.vuze.com/w/Proxies_And_VPNs#...figuration - you must be binding to the wrong interface (tun0)

 



 
Reply
#4
(10-06-2014, 03:35 PM)'finishure' Wrote:
(10-06-2014, 03:04 PM)'parg' Wrote: ive been using these settings for almost a year not sure why all of a sudden it would stop working  
Check out http://wiki.vuze.com/w/Proxies_And_VPNs#...figuration - you must be binding to the wrong interface (tun0)
 

 
I notice that the assignments at times are swapped inadvertently (e.g., VPN to eth0, Local Area Connection to eth1 and vice versa) by Vuze resulting in packets being sent to undesired connection.
Reply
#5
did you ever resolve this issue? Im having the same problem :(
 
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Search Templates Please?! LuvVuze 3 3,109 06-25-2017, 05:07 PM
Last Post: LuvVuze
  Tag Support Please: No Result on Tag action Sparky21 1 512 04-17-2017, 01:07 PM
Last Post: Sparky21



Users browsing this thread: 1 Guest(s)