Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Broken Options menu
#1
Don't know how this happened and have no idea how to fix it.
Any suggestions would be fantastic.
http://i.imgur.com/QyLFj95.png
Reply
#2
Weird - is there anything in your 'debug.log' file when you open the options?

Follow the instructions here: https://wiki.vuze.com/w/Submit_Debug

and select 'manual send' - this will create a .zip file with all the log files in it - take a look at the debug_1/2.log files
Reply
#3
(09-24-2016, 12:29 PM)parg Wrote: Weird - is there anything in your 'debug.log' file when you open the options?

Follow the instructions here: https://wiki.vuze.com/w/Submit_Debug

and select 'manual send' - this will create a .zip file with all the log files in it - take a look at the debug_1/2.log files

What am I looking for inside of the debug_1.log file? I did not receive a Debug_2.log.
I followed the instructions on the debug. Do I just wait for a response?
Reply
#4
If you selected 'manual send' then the debug.zip file is only on your computer, not sent anywhere. Look in the debug_1.log file for any errors - post the contents here if you want!
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  archived downloads doesn't show on my organize menu MisterFixIt1952 1 781 08-18-2017, 03:16 AM
Last Post: Valtiel
Lightbulb Configure ToolBar - Options->Display->Show Toolbar dbareis 0 419 08-10-2017, 08:06 PM
Last Post: dbareis



Users browsing this thread: 1 Guest(s)