Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vuze 5.7.0.1_B01 / GTK3 minor sidebar display issue
#1
This beta has a minor display problem with the sidebar on Ubuntu 15.04 as shown in the attached image.

Java 1.7.0_80 (64 bit)
 Oracle Corporation
SWT v4608, gtk/3.14.13
Linux v3.19.0-33-generic, amd64
V5.7.0.1_B01/4 az3


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#2
Boo, I have the same setup:

Java 1.7.0_85 (64 bit)
 Oracle Corporation
SWT v4608, gtk/3.14.13
Linux v3.19.0-33-generic, amd64
V5.7.0.1_CVS/4 az3

The java build number shouldn't make a different, nor the _CVS vs _B01.

Does it start out this way, or do the icons disappear after a while?  Maybe I'm not fiddling enough with it to break it.
Reply
#3
The appearance was broken right from startup.

Hmm ... looks like it was a theme problem. I switched to the default "ambiance" theme and the problem went away. Sorry ... didn't think to try that first. I was using the "arc" theme when the switch to gtk3 happened.

The only other issue I've encountered since the switch is the inability to use the "Create New Subscription" dialog box. I can't type anything into the search box on either the "Search" or "RSS" tabs.

Other than that, everything seems good. I like the new look.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#4
B02 might change things for the sidebar.  I'm not sure though, since it looks the same to me, but I fiddled with the painting :)

B03 will "fix" the subscription dialog.  The real textbox is actually under the fake one.  I moved it above to you can click and type into it, but it appears I can't remove the border from it on SWT's GTK3 implementation :(  You probably already noticed this ugly double border thing on the filter bubbles in Libarary/Files view.
Reply
#5
B02 does indeed fix the theme issue.

Yes, I noticed the double-border thing but didn't think much of it. I did also discover that I could tab through the fields and buttons on the search dialog to get to the right place to enter my search term. I couldn't see what I was typing, but it got me what I needed. :)

Thanks for the quick fixes!


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  auto download issue Macronot 3 577 10-18-2016, 03:06 PM
Last Post: Macronot
Frog Progress ETA text alignment off on UHD display TheRealMoleman 0 310 08-12-2016, 06:09 PM
Last Post: TheRealMoleman



Users browsing this thread: 1 Guest(s)